Standhouders 2019

Spread the chili love

123 zaden Chilifest.be peper zaden Chilli Focus

Organic tomato firtiliser Green Future

123Zaden

Voor de 4de keer op rij heeft ook 123zaden.nl weer toegezegd om naar chilifest.be te komen.
Zij brengen diverse soorten zaden, en plantenvoeding mee.

24gadgets.nl

amsterdam Chili - Chilifest - hot sauces - hete sauzen

Art Skulls

Amsterdam Chili

Braam Homemade and catering

Chilisaus.be

Natuurlijk is Chilisaus.be ook weer aanwezig. Ze voorzien onder andere saus van The Grim Reaper, Wiltshire Farm, en Crazy Bastard Sauce.

Chillipepper Pete

Ook Chili Peper Pete komt weer enthousiast opdagen voor de nieuwste editie van chilifest.be op zaterdag 5 oktober in Ham. Ze komen speciaal van Engeland met de befaamde dragons blood saus, en ander pikant lekkers. Kom ze zeker eens bezoeken op chilifest.be 2019.

Daredevils Flammables Chilifest.be Hot Stuff

Jalapeno zout Chili saus Chilli sauce

Dare Devils Flammables

Stan Kelders komt naar chilifest, voor veel mensen een bekend gezicht dat regelmatig aan eetwedstrijden meedoet. We zijn benieuwd wat voor chili producten hij gaat meebrengen.

Dekker Pepper

Dekker Pepper brengt een pallet van smaken voor de fijnproever. Met zijn unieke combinaties laat hij smaak voor pittigheid gaan.

De Peperwinkel

De Peperwinkel is gespecialiseerd in peper waaronder slechts één enkele chilipeper. Sinds enkele jaren verkoopt De Peperwinkel naast een groot assortiment peper en andere specerijen de prachtige chili-producten van de Conchoinca-boerderij in Ainhoa, in het Frans-Baskische Espelette. De Piment d’Espelette is één van de alleroudste chili-teelten in Europa !  Voor het eerst staan Ap en Marian met hun kraam op ons Chilifest. Uw kans om bijna veertig verschillende soorten peper te proeven ! Met deskundig advies.
De proefmeesters Chilifest.be Hete sauzen Chilisaus

Chilli sauce sambals

De Proefmeesters

  • Missie:

Onze missie is om pure, eerlijke en authentieke producten te creëren die mensen echt waarderen. De combinatie van verse ingrediënten en de kennis, ervaring en bevlogenheid van De Proefmeesters zorgen voor een ultieme smaakexplosie en beleving.

  • Visie:

Wij streven erna om iedereen die verantwoord en eerlijk voedsel wil consumeren de kans te geven om hun voeding te verrijken met onze lekkere kwaliteitsproducten. Wij hebben vanuit onze biologische achtergrond aandacht voor het milieu, uw smaakbeleving en onze aarde.

De Sambalproeverij

El Jefe primo salsa Chilifest.be Hot sauce

Salsa Volcan hete saus

El Jefe Primo Salsa

To bring the Flavor of the Revolution to the peoples of the world. Free yourselves from the shackles of mundane life. Enjoy my salsa while you’re doing it.

fado & food Chilifest.be kaas saucisse

Saucisse Picante Bisaro

Fado and Food

Fado brengt een duivels lekkere chili kaas naar chilifest belgie!

Fonsies insane hot sauce Chilifest.be Carolina Reaper Hot sauce

Hete saus_Carolina Reaper spices_Chili saus_Chilli sauce

Fonsies insane hot sauce

Ook Fonsies Insane Hot Sauce gaat weer te proeven en te koop zijn op Chilifest.be Hij brengt verschillende producten op basis van de Carolina Reaper mee.

Gerookte look Chilifest.be sambal

Gerookte ui gerookte Chili's

Gerookte look

Gerookte look brengt onder andere verschillende soorten look en sambals naar chilifest.be

Gredho

Heatsupply.nl

Een sterk wisselend aanbod hot sauce, bbq-sauzen en meer. Zoek naar de verborgen pareltjes 🙂

Happy Hatter Hot sauce Chilifest.be Chilisaus.be

Made in Belgium medium heat great taste

Happy Hatter Hot Sauce

Een artisanaal bereide hot sauce op basis van tomaten en een selectie van verse chilipepers. Het pallet van tropisch fruit met een accent van Caraïbische kruiden geeft deze saus een breed en rijk karakter, met een zacht pittige aanzet, gevold door een intens zoete en gloedvolle smaak. Aanradertje!

Haico’s Hot Sauce

En we hebben wéér een primeur! 😁 Haico Krijgsman brengt de sauzen van Haico’s Hot Sauce voor de eerste keer van Canada naar Europa om ze op Chilifest.be voor te stellen en te verkopen 🌶🌶🌶💪💪💪 #Chilifest #Ham #Canada

Heetste peper nl

Hessy’s hot sauce

Het ciderhuis

Jeanke Pepper

Jerry's fine foods Chilifest.be Sambals

Hete saus Hot sauce Chili saus Chilli sauce

Jerry’s Fine Foods

We strive to enhance all your daily food. Our products are inspired by world cuisine and prepared with the utmost care. All ingredients are handselected, all our products are handcrafted.

La Theya

La Theya is een zaakje dat zich vooral bezig houdt met de wondere wereld van de thee. Speciaal voor chilifest ontwikkelde ze vorig jaar een chili thee die al snel uitverkocht was.

Lovely Spice

En dit jaar mogen we ook Lovely Spice op Chilifest.be verwachten met hun heerlijke Chiligels om allerlei gerechten mee te kruiden.

Maggie's Farm Chilifest.be Chili's Chillies

Maggies Farm

Mr. Vikkis

Nona Pedis

Oma Dee

Oma Dee komt naar chilifest.be en brengt onder andere haar befaamde Black Label Sambal mee.

Pika pika Chilli Die Chili mafia Hot sauce Chilifest.be

Vegan hot sauce 100% plantaardige hot sauce

Pika Pika

Pika pika komt voor de derde keer uit Duitsland en brengt hun eigen assortiment aan hete saus naar chilifest België

Raijmakers Heetmakers Chilifest.be Chilli sauces Chili sauzen

Een gedeelte van het gamma van Raijmakers heetmakers

Raaimakers Heetmakers

Saus Guru

En ook Saus.Guru die op Dutch Chilifest de prijs van beste hotsaus én beste sambal toegewezen kreeg komt met zijn sauzen naar Chilifest.be Wij zijn zéér blij hun terug te mogen verwelkomen!! #ChilifestBe 🌶🌶🌶🥳

Nondedju

Nondedju hete saus komt deze editie ook weer terug naar Chilifest.be met zijn gamma Chilisauzen waar zopas nog een nieuwe aan toegevoegd werd. Jeroen de Bont aka Dokter Worst wij zijn blij u daar terug te mogen ontmoeten! #ChilifestBe #

Sahara mosterd

Sambal Bert

Geboren uit passie en de behoefte aan een pittige smaakmaker, maar ook gewoon omdat ik rode pepers overhad uit mijn moestuin. Waarom ik sambal maak? Heel simpel. Naast een overschot aan rode pepers in mijn moestuin had ik behoefte aan een sambal die meer doet dan enkel het plegen van een aanslag op je smaakpapillen. Er is een tekort aan sambal met smaak. Tijd voor verandering.

Het resultaat: Sambal Bert.

Tegenwoordig krijgen we vanuit grote voedselfabrikanten steeds weer kunstmatige voedingsmiddelen voorgeschoteld. En dat terwijl we vaak niet eens weten wat deze middelen met ons lichaam doen. Sambal Bert is 100% puur. Dat wil zeggen geen E-nummers of andere kunstmatige toevoegingen. Wat je proeft zijn dus de pure smaken van de ingrediënten die, als het seizoen het toelaat, rechtstreeks uit een stadstuin nabij het oude centrum van Amersfoort komen. Met uiterst veel liefde en geduld wordt Sambal Bert bereid.

Want wat heb je aan een mooi product als je het niet met liefde behandelt?

Eet het potje binnen een maand leeg. Door het ontbreken van kunstmatige conserveermiddelen is het potje na openen beperkt houdbaar. Ongeopend zeker een half jaar in de koelkast houdbaar.SAMBALREGEL 1

Roer de olie niet door de sambal. Deze olie dient als natuurlijk conserveermiddel. Zolang er geen lucht bij de sambal kan komen blijft deze goed. Veeg dus ook de randjes van het potje schoon naarmate de olie daalt. Dit is ook de olie waar de sambal in gebakken is, dus als je aan het einde van het  potje nog wat over hebt, gebruik hem dan eens door de mayonaise.SAMBALREGEL 2

Bewaar een potje Sambal Bert altijd in de koelkast. Ook als je het nog niet geopend hebt.SAMBALREGEL 3

Sambal Bert is E-nummer vrij. Gebruik dus altijd een schone lepel om het te doseren. De fout die veel mensen maken is om de sambal op hun eten te smeren en dan nog een keer met dezelfde lepel nog wat sambal op te scheppen. Altijd een aparte lepel in de pot!SAMBALREGEL 4

Vertel aan iedereen dat jij Sambal Bert thuis in de koelkast hebt staan.SAMBALREGEL 5

 

 

Saucissons d'olivier Chilifest.be Chili salami Chili saucissons

Saucissons

Saucissons D’Olivier

Brengt pittige Pitige en minder pittige worsten naar chilifest.

Tess Gruun

Jerry's fine foods Chilifest.be Sambals

Hot sauce baked peanuts

The Chili Blender

Ook de chiliblender komt met zijn unieke blends weer naar chilifest.be 2019!

The Chili Blender creëert sauzen, kruiden, snacks en confituren op basis van chili pepers waarbij de smaak centraal staat en uitsluitend met gebruik van verse en kwaliteitsvolle ingrediënten. Ik geloof dat chili’s niet enkel voor heethoofden zijn dus zal je in het gamma een verscheidenheid aan scherpheid vinden. Op deze manier kan iedereen genieten van de rijke en krachtige smaak van deze unieke vruchten.

The fudge factory

Fudge is een Engelse karameldelicatesse die uitermate geschikt is voor een snoepmomentje.
Fudge is snoep van zachte karamel en chocolade gevuld met verschillende smaken, noten en vruchten.
Durf jij de Chili Fudge aan?

Van Brigitte unieke huis- en handgemaakte delicatessen Chilifest.be huisgemaakte chutney jam

Unieke sambals hot sauce hete saus

Van Brigitte unieke huis- en handgemaakte deilicatessen

Lucinda komt met handgemaakte delicatessen en chilisaus.

Soulfood Mama

De Vliertuin


Spread the chili love