Open straten dag Ham 2019

Spread the chili love

HAMburger

Ziet er onschuldig uit niet? Think again *evil grin*

Over Ham, HAMburgers en Open Straten Dag 2019

Op zondag 22 september 2019 is het opnieuw Open Straat dag. Dit jaar wordt Kwaadmechelen het middelpunt van het evenement. Straatanimatie, drank ā€“ en eetkraampjes, muziek, jeugd-, sport-, mobiliteit- en werelddorp, de Hamse handelaars en verenigingen blijven van de partij.

Als Hamse vereniging gaan wij alvast het locale publiek enthousiast maken voor chilifest.be 2019! We voorzien wat proevertjes, en gaan mensen wijzen op het prachtige plantje dat chili heet šŸ˜‰

Bovendien organiseren we de enige echt HAMburger wedstrijd, waar naast de eeuwige roem van HAMburger 2019 te zijn de winnaar ook een plaatsje krijgt in de eetwedstrijd op chilifest. (als die nog durft fluistert de kok in mijn oor)

Inschrijven kan enkel de dag zelf ter plaatse voor 15u wedstrijd start om 15.30
Minimumleeftijd is 18 jaar, en je moet een disclaimer ondertekenen dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele fysiologische ongemakken šŸ™‚

Het wedstrijd reglement is simpel, iedereen krijgt dezelfde onschuldige HAMburger voor zijn neus geschoteld, en wie die het snelste op krijgt mag zich HAMburger 2019 noemen, en krijgt het laatste zitje op de eetwedstrijd van chilifest 5 oktober aan de zille in Ham.


Spread the chili love