My video

Dekker Pepper - chili pepersauzen

Dekker pepersaus

Dekker Pepper - chili pepersauzen komt naar #ChilifestBe 2018!

"(Chili) Pepersauzen die zich focussen op smaak en niet perse op hitte!

De chilipeper brengt zoveel meer met zich mee dan alleen maar hitte. Met letterlijk 1000-den verschillende soorten zijn er verrassend veel variaties en smaken, smaken die de meeste mensen nog nooit geproefd hebben.

In mijn zoektocht naar het maken van de perfecte “hot sauce” ben ik er achter gekomen dat 99% van de hete sauzen zich richten op extreme hitte en dat vind ik zonde. Met mijn sauzen wil ik mensen kennis laten maken met de smaak van chilipepers. Of je nu nog nooit peper hebt gegeten of inmiddels een gevorderde “vuurvreter” bent, de smaak van de peper is het belangrijkste element in mijn sauzen en daarom is er voor iedere eter een saus met pitheid naar ervaring.

Wie wil er nou niet genieten van mooie, eerlijke en lekkere producten? Probeer daarom vandaag nog mijn zelfgemaakte ambachtelijke sauzen met de mooiste pepers, de lekkerste azijnen en de beste kwaliteit zout, stuk voor stuk eerlijke en unieke top producten.

Om ook de Belgische markt te introduceren met mijn mooie producten zal ik dit jaar ook op het Chilifest.be staan en hoop ik ook u te kunnen overtuigen van de mooie smaak van pepers.

Pieter"

https://www.facebook.com/dekkerpepper/

 

Login Form