My video

Het kruidenhuisje

Het kruidenhuisje
Het kruidenhuisje komt naar #ChilifestBe

"Het Kruidenhuisje
Onze sterkste kanten, tevreden klanten

Hou je van mosterd ?
Wij bieden u een ruim assortiment verschillende soorten mosterd & dressings met kruiden aan.

Heerlijke Belgische fruitsiropen
Luikse Siropen
Wij bieden jullie een uitgebreid assortiment van Belgische siropen aan."

Chan's

Chan's foodtruck
Chan's komt naar chilifest.be!

Chan's brengt Huisbereide Cambodjaanse Streetfood.
Deze dame met een passie voor lekkere Cambodjaanse streetfood is wereldberoemd in onze contreien vanwege haar overheerlijke loempia.

Dit alles in combinatie met haar warme persoonlijkheid en passie voor pikant eten maken haar kraampje een ideale foodtruck voor op #ChilifestBe

Hessy Yayo

Hessy Yayo
Hessy Yayo komt naar #ChilifestBe en brengt heerlijke sambal mee.

Stan Kelders

Stan Kelders komt naar #ChilifestBe
en we zijn zeer benieuwd wat die gaat meebrengen!

Stan is een redelijk bekende binnen het chili-wereldje, zo doet hij mee aan verschillende eetwedstrijden, en heeft hij ook een blog waarop hij niet enkel zijn ongezouten mening deelt over dingen binnen de chili community maar ook de lekkerste recepten deelt: www.peperschrift.nl

The Chili Alchemist

The Chili Alchemist

The Chilli Alchemist komt naar #ChilifestBe !

"We hebben een obsessie omgezet naar een bedrijf! Hier bij The Chilli Alchemist, we leven en ademen pepers en het maken van heerlijke en unieke chili-producten is een zeer gezonde uitlaatklep voor onze obsessie. We denken graag dat we veel weten over het heerlijke vurige fruit en elke saus die we maken is ontworpen rond de smaaktonen van elke chili die we gebruiken.

In veel culturen wordt peper vooral gebruikt voor smaak en herkent het de hitte als secundair aan de smaak, iets waar we het mee eens zijn. Daarom gaan we niet overhoop met onze warmteniveaus en zorgen we ervoor dat elke saus een perfecte mix is ​​van ingrediënten die de chili complementeren en een grote variatie aan uw maaltijden toevoegen.

We gebruiken alleen verse, hele pepers of een beetje gedroogde chili als je gerookte pepers gebruikt.

Wij gebruiken geen chili-puree (wat een goedkope en vaak zoute manier is om de vruchten te bewaren) of producten die niet aan onze hoge normen voldoen. We maken lokaal gebruik van de meest verse ingrediënten die we kunnen vinden en hebben een geweldig netwerk van lokale kwaliteitsleveranciers voor alle ingrediënten."

Meer artikelen...

Login Form